CJELOKUPNO RJEŠENJE ZA E-TRGOVINU

Većina poduzetnika, bilo malih ili srednjih,  je svjesna da je prelazak na digitalno poslovanje danas ne samo poželjno nego i nužno. Internet trgovina u BiH i susjedstvu je u konstantnom porastu. 

Internet trgovina nudi široku lepezu mogućnosti za trgovce. Otvaraju vam se nova tržišta i povećava se potencijal rasta vaše prodaje. Pronalazite nove kupce a zbog same prisutnosti na internetu kupci lakše pronalaze vas. Ako niste prisutni na internetu gubite veliki dio kolača prodaje a vaša konkurencija to dobro zna.

 

No ono što spriječava većinu poduzetnika da se upuste u internet trgovinu su pogrešne predrasude koje imaju o istoj. Najčešće su da je internet trgovina jako skupa investicija što uopće nije točno! Ovisno o vašim ciljevima i željama pokretanje internet trgovine je mnogo jeftinije i brže od otvaranja fizičkog dućana.

Izrada web trgovine je samo prvi korak u realizaciji e-trgovine  jer sam web shop ne donosi posjetitelje i kupce. Možete reći prijateljima i rodbini, možda čak i dobiti koju kupnju ali dugoročno da bi e-trgovina bila održiva i isplativa trebate imati marketinški plan i mjesečni proračun koji će biti usmjeren ka akviziciji novih kupaca i posjetitelja. 

Izrada internet trgovine uključuje mnogo aktera i obično morate otići na više adresa kako bi se projekt obavio do kraja,  ali kod nas možete riješiti sve na jednom mjestu koristeći naš “E-comm paket usluga” koji pokriva baš sve od A do Ž kada je internet trgovina u pitanju. 

E-comm paket usluga

Dizajn i hosting
e-trgovine

Vaša stranica će biti optimizirana za prodaju i besprijekorno prodavati 24h na dan.

Kreiranje sadržaja

Fotografiramo vaše proizvode, pišemo prodajne opise i kreiramo sadržaj za društvene mreže i online kampanje.

Digitalne kampanje

Vodimo vaše društvene mreže i online kampanje kako bismo privukli prave ljude na vašu trgovinu i povećali stopu prodaje

Održavanje i podrška

Vašu internet trgovinu dugoročno održavamo, podržavamo vas i savjetujemo za optimalne rezultate.

Zanima te naš e-comm paket usluga i želiš ponudu ili cjenovnik?
Ne oklijevaj, javi nam se!